PEPE schiet naar nieuwe all time high na positief Ethereum ETF nieuws

Home » Nieuws » PEPE schiet naar nieuwe all time high na positief Ethereum ETF nieuws

De cryptomarkt is deze week opgeschud door hernieuwde hoop op de goedkeuring van Ethereum (ETH) spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) in de Verenigde Staten. Pepe (PEPE), een prominente memecoin, heeft hiervan aanzienlijk geprofiteerd.

Na het positieve nieuws over de mogelijke komst van een Ethereum spot ETF, waarbij de kansen op goedkeuring volgens Bloomberg ETF-analisten stegen van 25% naar 75%, schoot de koers van PEPE omhoog.

PEPE bereikt nieuwe hoogtepunten

De koers van PEPE steeg met meer dan 30%, resulterend in een nieuwe all-time high. Deze indrukwekkende groei maakt PEPE tot een van de best presterende cryptomunten van het moment. In de afgelopen maand alleen al zag PEPE een stijging van ruim 113%, waardoor het de toppositie inneemt onder de top 100 cryptomunten.

pepecoin koers 22 mei 2024
Koers van PEPE in de afgelopen 30 dagen. Bron: Coinmarketcap.

PEPE en de Ethereum blockchain

Hoewel PEPE als memecoin weinig directe banden heeft met de ontwikkelingen rond de Ethereum ETF’s, profiteert het indirect door zijn plaats op de Ethereum blockchain. De koers van Ethereum zelf steeg ook aanzienlijk, met ongeveer 20%, na de positieve draai in het sentiment rond de ETF goedkeuringen.

Toekomstverwachtingen en marktinvloeden

Naast de onmiddellijke stijging in de koers van PEPE, is er ook een toename te zien in de Open Interest (OI) van PEPE futures, die met 40% steeg naar $172,96 miljoen. Dit wijst op een groeiend vertrouwen onder handelaren die bereid zijn om langere posities in te nemen.

Koop je PEPE voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme