Pantera verdubbelt inzet op Toncoin na record investering

Home » Nieuws » Pantera verdubbelt inzet op Toncoin na record investering

Pantera Capital is actief bezig met het werven van fondsen om te investeren in Toncoin, de cryptocurrency van The Open Network (TON). Dit initiatief, bekend als “Pantera TON Investment Opportunity”, streeft ernaar substantiële investeringen aan te trekken en het aantal TON-tokens in Pantera’s bezit uit te breiden.

Een e-mail van Pantera Capital aan potentiële investeerders geeft de details van dit fonds. Zij worden uitgenodigd om deel te nemen door uiterlijk 21 juni een commitment te maken met een minimale investering van $250.000 dollar per investeerder. Deze stap volgt op de grootste investering ooit door Pantera in TON, die in maart werd uitgevoerd tegen een aanzienlijke korting.

Bullish visie op de toekomst van Toncoin

Pantera’s beslissing om extra in te zetten op Toncoin weerspiegelt een sterke overtuiging in het potentieel van de token. “We geloven dat het TON-netwerk nog in de beginfase zit en zijn enthousiast om de adoptie van zijn ecosysteem en nieuwe functies door de gebruikersbasis van Telegram te zien,” aldus Ryan Barney, partner bij Pantera, vorige maand.

“Telegram belichaamt de essentie van crypto: een open, vrij netwerk toegankelijk voor iedereen. Met TON bereikt Telegram een symbiotische relatie waarbij schaalbare smart contract-functionaliteit en een robuust betalingsnetwerk baanbrekende mogelijkheden bieden die in de Web2-omgeving onbereikbaar waren.”

toncoin koers 1 jaar
Toncoin koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

Indrukwekkende groei en adoptie van TON

Crypto-analist Marteen heeft opgemerkt dat The Open Network opmerkelijke groei heeft doorgemaakt, met verschillende kernindicatoren die zijn toenemende populariteit benadrukken. Zo ligt het overdrachtsvolume van TON tussen de 5 en 10 miljard dollar, wat aangeeft dat het netwerk ongeveer 10% van de capaciteit van Bitcoin (BTC) heeft bereikt, een opmerkelijke prestatie voor een vier jaar oude cryptocurrency.

Verder is het aantal on-chain TON-houders gestegen van 2,9 miljoen naar 32 miljoen in het afgelopen jaar.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme