Michaël van de Poppe voorspelt: deze onbekende coin is zwaar ondergewaardeerd

Home » Nieuws » Michaël van de Poppe voorspelt: deze onbekende coin is zwaar ondergewaardeerd

Michaël van de Poppe, een gerenommeerde Nederlandse crypto analist, heeft op X zijn enthousiasme geuit over de tokenisatie van echte wereld activa (RWA) als de volgende grote doorbraak.

In een tweet benadrukte Van de Poppe zijn persoonlijke interesse in gedecentraliseerde financiering (DeFi) en RWA, gezien zijn overtuiging dat deze twee gebieden steeds meer geïntegreerd zullen worden in de komende cycli.

Groot potentieel

Een van de pioniersprojecten die deze innovatieve beweging leiden, is Bixos ($UBXS), een relatief klein project dat echter grote potentieel toont volgens Van de Poppe. Bixos onderscheidt zich door de integratie van NFT-technologie met de vastgoedsector op de blockchain, met een initiële focus op de Turkse markt. Het project heeft onlangs zijn eerste stap gezet met de acquisitie en tokenisatie van onroerend goed, te beginnen met een parkeerterrein, wat inkomsten genereert voor de tokenhouders.

Deze strategie, bekend als ‘NFT Real Estate Conversion’, transformeert traditionele vastgoed activa in unieke en waardevolle NFT’s, waarmee Bixos als voorbeeld dient van hoe traditioneel vastgoed kan worden omgezet in digitale activa. Hoewel het project momenteel wordt gewaardeerd op $2,2 miljoen dollar en daarmee een micro-cap is, benadrukt Van de Poppe het ondergewaardeerde potentieel gezien de opwaartse mogelijkheden in de RWA-sector.

Met de vooruitzichten op prijsactie biedt de grafiek van Bixos aanzienlijke kansen. Van de Poppe voorspelt dat, zodra de markten momentum beginnen te krijgen, micro-caps zoals Bixos zullen ontwaken, waarbij prijsdoelen van $0,09 en $0,13 binnen bereik komen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme