Michaël van de Poppe herschikt altcoin portefeuille: Grootse plannen voor Ethereum

Home » Nieuws » Michaël van de Poppe herschikt altcoin portefeuille: Grootse plannen voor Ethereum

In zijn nieuwste video op YouTube onthult de Nederlandse crypto analist Michaël van de Poppe flinke wijzigingen in zijn investeringsaanpak met betrekking tot altcoins.

Hij legt uit dat hij vier weken geleden zijn portefeuille heeft herzien, met een sterke focus op altcoins die hij gelooft dat hogere rendementen zullen opleveren. De aankomende goedkeuring van de Ethereum (ETH) ETF en huidige stijgingen in Bitcoin (BTC) ETF-instromen hebben hierbij een belangrijke rol gespeeld.

Beïnvloed door markttrends en nieuwe listings

Van de Poppe refereert aan een artikel van Binance over munten met een lage omloop en hoge volledige verwaterde waardering (FDV), wat zijn beslissing om zijn portefeuille aan te passen verder heeft beïnvloed. Hij heeft besloten afstand te doen van onderpresterende activa zoals Atom en Curve en zijn interesse te verleggen naar nieuwere munten zoals Renzo en Portal.

Deze munten hebben opmerkelijke groei getoond sinds hun notering op Binance, met prijsstijgingen tot wel acht keer hun initiële waarde.

Focus op Ethereum ecosysteem

In de komende maanden is Van de Poppe van plan zijn blootstelling aan altcoins te handhaven, waarbij hij zich vooral richt op het Ethereum-ecosysteem en andere kansen die hij als laag risico beschouwt.

Zijn strategie is gericht op het benutten van de potentiële marktverschuivingen die kunnen voortvloeien uit de introductie van nieuwe financiële producten zoals de Ethereum ETF.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme