Grote update voor ShibaSwap, overstap naar Shibarium voltooid

Home » Nieuws » Grote update voor ShibaSwap, overstap naar Shibarium voltooid

Het gedecentraliseerde exchange platform ShibaSwap, onderdeel van het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem, heeft onlangs een belangrijke upgrade ondergaan door over te stappen van Ethereum (ETH) naar Shibarium, een laag-2-schaaloplossing.

Deze verhuizing is een mijlpaal voor het Shiba Inu-ecosysteem, die nieuwe functionaliteiten en kansen voor gebruikers ontgrendelt.

Nieuwe functionaliteiten en gebruikerservaring

De upgrade brengt een scala aan nieuwe functies met zich mee, zoals een verbeterde dashboard, geavanceerde grafieken voor nieuwe en populaire tokens, en een vereenvoudigd proces voor het toevoegen van nieuwe tokens aan de DEX.

De integratie van ShibaSwap met Shibarium faciliteert naadloze wisseltransacties tussen Ethereum– en Shibarium-netwerken, waardoor gebruikers kunnen genieten van verbeterde handelsmogelijkheden en meer opties voor liquiditeitsvoorziening.

shiba swap x
Bron: Shibtoken op X.

Uitbreiding van liquiditeitspools en kostenbesparing

De overstap naar Shibarium stelt gebruikers in staat om rechtstreeks op het platform nieuwe liquiditeitspools (LP’s) te creëren. Dit bevordert niet alleen de liquiditeit van hun favoriete tokens, maar stelt gebruikers ook in staat te profiteren van de schaalbaarheid en kostenbesparingen die Shibarium biedt.

Volgens Shytoshi Kusama, de lead developer, zal de upgrade een deel van de transactiekosten aanwenden om de waarde van deze liquiditeitspools te verhogen, wat resulteert in een waardestijging van LP-tokens voor gebruikers en voordelen biedt voor de yield farming gemeenschap.

Toekomstige ontwikkelingen en gemeenschapsuitnodiging

Kaal, een andere pseudonieme ontwikkelaar van SHIB, belicht dat deze upgrade vooral gericht is op het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het minimaliseren van gas fees voor snellere transacties. Kusama nodigt de gemeenschap uit om de nieuwe mogelijkheden van ShibaSwap te verkennen en moedigt huidige Shibarium-tokenhouders aan hun tokens gemakkelijk over te zetten.

Hij benadrukt dat dit nog maar een vroege versie van ShibaSwap is, met meer updates die nog in de pijplijn zitten.

Shibarium’s groei en impact

De lancering van het Shibarium L2-mainnet in augustus 2023 was een groot succes met de creatie van 21 miljoen wallets en miljoenen actieve gebruikers. Het platform introduceerde een nieuw consensusmechanisme, genaamd proof-of-participation (PoP), dat validators selecteert op basis van hun bezit van de betrokken cryptocurrency.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme