Floki toegevoegd aan Binance Pay: 12 miljoen actieve gebruikers

Home » Nieuws » Floki toegevoegd aan Binance Pay: 12 miljoen actieve gebruikers

Onlangs heeft Floki de handen ineengeslagen met Binance Pay. Deze samenwerking opent de deur voor meer dan 12 miljoen gebruikers wereldwijd om hun Floki tokens te benutten voor uiteenlopende transacties bij een breed scala aan handelaren, zowel online via de Marketplace applicatie van Binance als in fysieke winkels die cryptocurrency accepteren.

De integratie met Binance Pay is niet alleen een stap voorwaarts in de gebruikersvriendelijkheid van Floki, maar versterkt ook de liquiditeit en potentiële langetermijnstabiliteit van de munt. Het faciliteren van wereldwijde betalingen met Floki bij een uitgebreid netwerk van handelaren kan het transactievolume aanzienlijk vergroten, wat op zijn beurt bijdraagt aan de algemene prijsstijging van de munt.

Verbetering van het netwerk

Daarnaast zet Floki zich in voor de verbetering van het netwerk door middel van een ambitieus token verbrandingsprogramma, vergelijkbaar met dat van een andere memecoin, Shiba Inu (SHIB). Alleen al in maart resulteerde dit programma in de vernietiging van meer dan 214 miljard tokens, met een geschatte waarde van over de $55 miljoen dollar.

Een bijzonder kenmerk van Floki’s benadering is de hoge verbrandingsratio die wordt toegepast op tokens die vroegtijdig uit staking worden gehaald, met tarieven variërend van 5-20%. Bovendien draagt FlokiFi Locker, een gedecentraliseerd financieringsprotocol (DeFi), bij aan het verbrandingsmechanisme.

Koop je Floki voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme