Floki Inu slaat alarm over nep-tokens op Solana blockchain

Home » Nieuws » Floki Inu slaat alarm over nep-tokens op Solana blockchain

Floki Inu (FLOKI) heeft een dringende waarschuwing uitgevaardigd aan zijn gemeenschap over oplichters die frauduleuze tokens verspreiden op de Solana (SOL) en Base blockchains.

Deze nep-tokens, die zich voordoen als de officiële FLOKI-token, hebben al voor ernstige financiële verliezen gezorgd onder investeerders.

Officiële tokens en juiste adressen

De echte Floki Inu-tokens zijn uitsluitend verkrijgbaar op de BNB Smart Chain en Ethereum (ETH) netwerken. Het project heeft nogmaals de correcte contractadressen gedeeld: het Ethereum-adres “0xcf0c122c6b73ff809c693db761e7baebe62b6a2e” en het BNB Smart Chain-adres “0xfb5b838b6cfeedc2873ab27866079ac55363d37e”.

Adressen die hiervan afwijken, zijn hoogstwaarschijnlijk frauduleus en dienen vermeden te worden door investeerders en handelaren.

Floki neppe adressen tweet
Bron: FLOKI op X.

Nieuwe ontwikkelingen en groei van het ecosysteem

Ondanks de veiligheidsrisico’s blijft Floki Inu zijn ecosysteem actief verbeteren en uitbreiden. Recent introduceerde het de FLOKI Name Service op de BNB Chain mainnet, waardoor gebruikers gedecentraliseerde domeinnamen met de .floki-extensie kunnen registreren.

Het aantal houders op de BNB Chain is gegroeid tot meer dan 417.400. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Floki Inu een beloningsprogramma opgezet waarmee houders een deel van de rentebeloningen kunnen claimen. Daarnaast heeft Floki Inu in maart zijn roadmap voor 2024 gepresenteerd, met daarin plannen voor gereguleerde digitale bankrekeningen die gebruikers kunnen aanmaken en financieren met FLOKI-tokens.

Koop je Floki voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme