Explosieve groei handelsvolume PEPE na recordhoogte en daling

Home » Nieuws » Explosieve groei handelsvolume PEPE na recordhoogte en daling

Het handelsvolume van de mememunt PEPE heeft ongekende hoogten bereikt, ondanks een plotselinge daling van 12% vanaf zijn hoogste punt ooit.

Aan het begin van mei werd PEPE verhandeld voor $0,000008834 met een volume van $783 miljoen dollar, maar deze koers steeg met 94% om op 27 mei een nieuwe recordhoogte te bereiken. Sindsdien is de munt echter gedaald naar $0,0000147.

Explosieve stijging handelsvolume

In de laatste 24 uur is het handelsvolume van PEPE gestegen naar een indrukwekkende $2,47 miljard, een toename van 216% ten opzichte van begin mei. Deze volatiliteit lijkt handelaren aan te trekken, wat resulteert in een enorme toename van het handelsvolume.

Sommige analisten beschouwen PEPE als een richtingaanwijzer voor de gehele memecoin-markt, hoewel er ook scepticisme is over de duurzaamheid van deze prijsschommelingen.

Marktleiderschap en waarschuwingen

“PEPE valt terug en de rest van de markt voor memecoins volgt. PEPE is nu de meme-leider,” stelde de pseudonieme analist Nebraskangooner op X. Een ander prominent geluid in de cryptogemeenschap, analist Michael Pizzino, interpreteert de snelle daling van PEPE na zijn recordhoogtes als een waarschuwing.

“PEPE zit technisch gezien in de sterkste positie in termen van prijs, MAAR als de volgende rally faalt om een nieuwe all-time high te maken, dan moet je oppassen,” waarschuwde hij.

pepe coin koers 1 jaar
PEPE coin koers in het afgelopen jaar. Bron: Coinmarketcap.

Vergelijking met andere memecoins

Terwijl het handelsvolume van PEPE met 26,83% steeg, zagen andere grote spelers zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) hun handelsvolumes dalen met respectievelijk 7,4% en 45%. Deze verschuiving benadrukt de unieke positie van PEPE binnen de memecoin markt.

Buitengewone groei sinds lancering

Sinds de lancering in mei 2023 heeft PEPE een enorme groei doorgemaakt, met een prijsstijging van maar liefst 25.955%. Alleen al dit jaar is de munt met 1.042% gestegen.

Koop je PEPE voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme