ETF goedkeuring Ethereum brengt Chainlink in de schijnwerpers: Kans op eigen ETF stijgt

Home » Nieuws » ETF goedkeuring Ethereum brengt Chainlink in de schijnwerpers: Kans op eigen ETF stijgt

De nieuwe goedkeuring van Ethereum (ETH) spot ETF’s heeft een positieve impact gehad op Chainlink (LINK), wat resulteerde in een koersstijging van 6 procent in de afgelopen 24 uur.

Deze stijging positioneert LINK als een van de best presterende cryptomunten in de afgelopen 24 uur.

Chainlink is al geruime tijd toonaangevend in het leveren van oraclediensten die cruciale prijsdata verstrekken voor de blockchain. Deze technologie vormt een brug tussen de cryptosector en traditionele financiële markten. Met strategische partnerschappen en technische verbeteringen blijft Chainlink zijn waardepropositie versterken.

Zo werkt het samen met leidende DeFi-projecten om zijn orakeltechnologie te integreren, wat een veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling op de blockchain garandeert.

chainlink koers 7 dagen
Chainlink koers in de afgelopen 7 dagen. Bron: Coinmarketcap.

Na de goedkeuring van Ethereum ETF’s zijn er geruchten ontstaan over mogelijke toekomstige ETF’s voor andere prominente cryptomunten zoals Solana (SOL) en Chainlink. Deze geruchten werden versterkt door een tweet van de oprichter van Chainlink direct na de goedkeuring van de Ethereum ETF, wat speculaties over een eigen spot ETF voor LINK aanwakkerde.

De mogelijke goedkeuring van zo’n ETF kan een aanzienlijke koersstijging teweegbrengen, wellicht zelfs voorbij het all-time high van $52,70 dollar.

Koop je Chainlink voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme