DonAlt voorspelt sterke daling voor memecoins zoals PEPE en WIF

Home » Nieuws » DonAlt voorspelt sterke daling voor memecoins zoals PEPE en WIF

De cryptomarkt bevindt zich weer eens in een roerige fase, met name binnen het segment van de memecoins. Een opvallende figuur binnen deze discussie is de pseudonieme analist DonAlt, die een sombere voorspelling doet over de toekomst van diverse populaire memecoins, waaronder Pepe (PEPE) en dogwifhat (WIF).

Valse uitbraak voor PEPE

DonAlt, die op het sociale mediaplatform X actief is en meer dan een half miljoen volgers heeft, heeft recentelijk zijn zorgen geuit over PEPE. Hij stelt dat deze memecoin een “valse uitbraak” naar nieuwe recordhoogten heeft gemaakt, om vervolgens door verkopers flink naar beneden te worden geduwd, onder de voorgaande hoogste koers van $0.000009959 dollar. Dit wordt binnen de technische analyse vaak gezien als een bearish signaal, wat aangeeft dat de verkopers sterker zijn dan de kopers.

DonAlt benadrukt dat, zolang PEPE de vorige hoogtes niet opnieuw bereikt, de grafiek er bearish blijft uitzien. Hij voegt toe dat een herstel boven deze niveaus het sentiment zou kunnen keren naar bullish, maar tot dat moment lijkt hij te speculeren op verdere dalingen.

donalt pepe coin tweet
Bron: DonAlt op X.

Bearish sentiment over dogwifhat

Naast zijn analyses van PEPE, spreekt DonAlt ook zijn zorgen uit over een andere memecoin, dogwifhat (WIF). Hij meldt dat deze munt bijna terug is bij het dieptepunt van zijn bereik en dat de vooruitzichten nog steeds niet gunstig zijn. Een significante verbetering zou volgens hem alleen kunnen als de koers weer boven de $2,77 uitkomt of daalt onder de $2 dollar. Op dit moment handelt WIF rond de $2,68 dollar bij ByBit.

Toekomst van de memecoin markt

Verder gaat DonAlt in op de algemene trend binnen de markt voor memecoins. Hij voorspelt dat, gebaseerd op eerdere cycli binnen de crypto-industrie, de populaire memecoins van vandaag mogelijk met meer dan 80% zullen dalen in waarde. “Als ik gelijk krijg, dan zullen de huidige populaire memecoins op korte termijn significant in waarde verminderen,” legt hij uit.

Deze cyclus van snelle stijgingen gevolgd door scherpe dalingen lijkt zich te herhalen, waarbij nieuwe memecoins opkomen en oude verdwijnen, wat leidt tot steeds terugkerende patronen.

Koop je PEPE voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme