Crypto analist Sjuul Follings voorspelt enorme groei voor Dogecoin en andere memecoins in 2024

Home » Nieuws » Crypto analist Sjuul Follings voorspelt enorme groei voor Dogecoin en andere memecoins in 2024

In zijn nieuw gepubliceerde YouTube-video deelt Sjuul Follings, ook bekend als AltCryptoGems, zijn persoonlijke inzichten en voorspellingen over de toekomstige prestaties van verschillende memecoins tijdens de aankomende bull run in 2024. Hier volgt een samenvatting van de belangrijkste punten uit de video.

Dogecoin: Grote sprongen verwacht

Sjuul Follings voorspelt dat Dogecoin, momenteel geprijsd onder $0,17 cent en met een marktkapitalisatie van $24,3 miljard dollar, aanzienlijk zal stijgen. Hij verwacht dat Dogecoin een marktkapitalisatie van $81,7 miljard dollar zal bereiken, wat zou resulteren in een prijs van 56 cent.

De immense gemeenschap en de steun van Elon Musk worden gezien als belangrijke factoren voor deze groei.

Degen: Groeipotentieel door exchange listings

Degen, met een huidige marktkapitalisatie van $333 miljoen dollar en een prijs van 2,2 cent, wordt ook genoemd. Follings gelooft dat deze coin significant zal groeien door aankomende noteringen op gecentraliseerde crypto beurzen. Hij voorspelt dat Degen een marktkapitalisatie van $1,43 miljard dollar en een prijs van 10 cent kan bereiken.

Floki: Potentie in de metaverse

Floki, een memecoin met een huidige marktkapitalisatie van $7,25 miljard dollar en een prijs van 10 cent, heeft volgens Follings enorme potentie, mede door betrokkenheid bij de metaverse en steun van Elon Musk. Hij suggereert dat Floki mogelijk een marktkapitalisatie van $41,1 miljard dollar kan bereiken.

Hund en Pepe: Veelbelovende toekomst

Voor Hund, met een huidige marktkapitalisatie van 21 miljoen dollar, voorspelt Follings een groei naar $113 miljoen dollar en een prijs van 45 cent. Pepe, momenteel met een marktkapitalisatie van $5,7 miljard dollar en een prijs van 13 cent, zou kunnen stijgen naar een marktkapitalisatie van $15,37 miljard dollar, wat resulteert in een prijs van ongeveer 61 cent.

Shiba Inu: Continu groei verwacht

Shiba Inu, momenteel met een marktkapitalisatie van $29,5 miljard dollar, wordt verwacht verder te groeien. Follings voorspelt dat deze coin een marktkapitalisatie van $95,45 miljard dollar kan bereiken, mede door de grote gemeenschap en noteringen op grote beurzen.

shiba inu koers
Shiba Inu koers in de afgelopen maand. Bron: Coinmarketcap.

Wen Coin: Favoriete kat memecoin

Wen Coin, met een marktkapitalisatie van $135 miljoen dollar, wordt door Follings gezien als een veelbelovende coin. Hij voorspelt een groei naar $387 miljoen dollar en een prijs van $0.0002, met een mogelijke verdere stijging naar een marktkapitalisatie van $883 miljoen dollar.

TokenFi: Ambitieuze voorspellingen

TokenFi, momenteel met een marktkapitalisatie van $111 miljoen dollar, wordt door Follings gezien als een sterke kanshebber. Hij voorspelt dat deze coin kan groeien naar een marktkapitalisatie van $387 miljoen dollar en een prijs van 26 cent, met een mogelijke piek naar een marktkapitalisatie van $2,5 miljard dollar en een prijs van $15,58 dollar.

Conclusie

Hoewel Sjuul Follings benadrukt dat zijn voorspellingen niet als financieel advies moeten worden beschouwd, biedt hij waardevolle inzichten in de potentie van verschillende meme coins tijdens de volgende bull run.

Hij moedigt kijkers aan om hun eigen onderzoek te doen voordat ze investeren.

Koop je Dogecoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme