Crypto analist Corné Marchand: “Cardano whales terug in actie”

Home » Nieuws » Crypto analist Corné Marchand: “Cardano whales terug in actie”

Hey allemaal! Het is weer tijd voor een nieuwe update op mijn YouTube-kanaal. Er gebeurt momenteel zoveel in de cryptowereld, en ik neem je mee door de meest opvallende gebeurtenissen. Zorg dat je de video niet mist!

Allereerst hebben we het over de terugkeer van de Cardano (ADA) whales. Deze grote spelers zijn weer aan het inslaan en hun toenemende holdings zijn een duidelijk teken dat er iets groots staat te gebeuren met Cardano. Maar dat is niet alles. Solana (SOL) blijft de snelst groeiende blockchain en overtreft zelfs Ethereum (ETH) in sommige statistieken.

Bitcoin (BTC) en Ethereum hebben grote doelen voor ogen. Bitcoin streeft naar $90.000 dollar en Ethereum naar $7000 dollar. De instroom van Bitcoin ETF’s is een positieve indicator, met veel hedgefondsen en instituten die investeren. Zelfs de Wisconsin Investment Board heeft $162 miljoen in een Bitcoin ETF gestoken. Dit soort bewegingen versterkt mijn vertrouwen in de opwaartse trend van Bitcoin.

En laten we de memecoins niet vergeten! Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) zijn nog steeds enorm populair, en de groei in deze sector is verbluffend. Sinds april zijn er meer dan 1 miljoen nieuwe cryptocurrencies gelanceerd. Onvoorstelbaar, toch?

Chainlink (LINK) blijft ook indruk maken met zijn partnerschappen met grote financiële instellingen zoals DTCC, JP Morgan Templeton, en BNY Mellon. Dit toont aan hoe serieus de traditionele financiële wereld deze technologie neemt.

De komende week wordt cruciaal voor Bitcoin, met een aantal belangrijke gebeurtenissen die voor veel beweging kunnen zorgen. Als je op de hoogte wilt blijven van alle ins en outs, kijk dan zeker de video en word lid van onze community.

Bekijk de volledige video op mijn YouTube-kanaal en zorg ervoor dat je niets mist!

Groeten, Corné Marchand.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme