Crypto analist Bluntz voorspelt diepere correctie voor memecoin WIF

Home » Nieuws » Crypto analist Bluntz voorspelt diepere correctie voor memecoin WIF

De crypto-analist Bluntz is onlangs zeer bearish geworden over de vooruitzichten van dogwifhat (WIF), een memecoin die zijn oorsprong vindt in het Solana (SOL) netwerk.

Ondanks een fantastische start lijkt de munt nu in zwaar weer terecht te komen. Bluntz voorspelt meer correcties in de komende drie tot vier weken.

109 dagen van groei gevolgd door een daling

Dit jaar kende WIF een opwaartse trend die 109 dagen aanhield, en Bluntz verwacht dat deze zal worden gevolgd door een even lange bearish periode. “We zitten nu 85 dagen in de terugval. Qua tijd zou deze daling wel eens door kunnen gaan tot juli,” verklaart Bluntz. Deze analyse baseert hij op de duur van de eerdere opwaartse trend.

bluntz dogwifhat tweet
Bron: Bluntz op X.

Neerwaartse doelen en marktreacties

Bluntz heeft aangegeven dat hij pas weer interesse in WIF zal tonen wanneer de markt capituleert en de prijs van de memecoin daalt tot onder de $1. Op dit moment handelt WIF op een prijs van $2 dollar en ondanks een recente stijging van 8,50% in de afgelopen 24 uur – waarmee het zelfs de grootste stijger binnen de top 50 is – moet de munt nog steeds ongeveer 50% in waarde dalen om de voorspelde doelprijs van Bluntz te bereiken.

Langetermijnvisie blijft positief

Interessant is dat Bluntz op de lange termijn wel positief blijft over WIF. Hij baseert zich volledig op technische grafieken, aangezien er fundamenteel weinig over memecoins te zeggen valt. Zijn analyses zijn voornamelijk gebaseerd op de Elliott Wave-theorie, die stelt dat de koers van financiële activa zich beweegt in een vast patroon van golven – een serie van vijf stijgende golven gevolgd door drie correctieve golven.

Volgens de laatste grafieken van Bluntz heeft WIF de vijfgolven rally al afgerond en bevindt de munt zich nu aan het einde van een correctie van drie golven. Deze analyse ondersteunt zijn langetermijnvisie dat de munt na de correctie weer een sterke opwaartse trend zal vertonen.

Koop je WIF voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme