Crypto analist blijft bullish: Kansen in AI en gaming platforms

Home » Nieuws » Crypto analist blijft bullish: Kansen in AI en gaming platforms

De bekende cryptohandelaar Altcoin Sherpa blijft optimistisch over de toekomst van altcoins die zich richten op kunstmatige intelligentie.

Ondanks een huidige dip in hun prestaties, ziet hij belangrijke kansen voor Render (RNDR), Fetch.ai (FET), Arweave (AR) en RSS3 in de rest van het jaar.

Verwachte kansen in de markt

Altcoin Sherpa benadrukt het belang van geduld en strategisch investeren in de huidige markt. “De tactiek nu is om geduldig te zijn en in te schalen op projecten die jouw voorkeur hebben en af te wachten. We zagen voor veel van deze munten een terugval en ik denk dat er de komende weken mooie koopkansen komen. Ik ben nog steeds bullish over de sector,” legt hij uit.

Deze altcoins hebben in de afgelopen periode een dip gekend, maar Sherpa voorziet een sterk herstel en aanzienlijke groeimogelijkheden voor de rest van het jaar.

altcoin sherpa ai coins
Bron: Altcoin Sherpa op X.

Bullish over kunstmatige intelligentie

De populariteit en het potentieel van kunstmatige intelligentie in de cryptowereld is flink gegroeid, vooral sinds de opkomst van technologieën zoals ChatGPT.

Sherpa’s interesse blijft sterk in AI-gerichte crypto-projecten, waarvan hij gelooft dat ze een belangrijke toegevoegde waarde kunnen leveren.

Echelon Prime in de schijnwerpers

Naast AI-gerichte altcoins, toont Altcoin Sherpa ook interesse in Echelon Prime (PRIME), een web3-ecosysteem dat zich richt op het ontwikkelen van de volgende generatie gaming platforms. “PRIME is een munt waar iedereen van houdt en een goede gaming-investering voor deze cyclus,” zegt hij.

Hij merkt op dat hij zelf misschien niet zal kopen, maar de prijsklasse van $15 tot $11 dollar ziet als een sterk punt om te accumuleren.

Een kritische noot

Het is belangrijk te vermelden dat cryptohandelaren zoals Altcoin Sherpa vaak een aanzienlijke aanhang hebben, die ze soms gebruiken om de munten in hun eigen portfolio te promoten.

Hoewel zijn analyses inzicht kunnen bieden, is het cruciaal om eigen onderzoek te doen voordat je beslissingen neemt op basis van dergelijke aanbevelingen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme