Catastrofale koersval dreigt voor memecoin WIF, waarschuwen analisten

Home » Nieuws » Catastrofale koersval dreigt voor memecoin WIF, waarschuwen analisten

De cryptomunt Dogwifhat (WIF) heeft een daling van 7,22% doorgemaakt in de laatste 24 uur, waarbij de koers nu op $3,37 dollar staat. Deze daling val komt nadat de munt slechts drie dagen geleden nog op $2,96 dollar handelde.

Analisten waarschuwen dat het huidige niveau potentieel catastrofaal kan zijn voor de waarde van deze populaire memecoin.

Waarschuwingen en hoop van handelaren

Jack Skipp, beter bekend als “CryptoJack”, benadrukt dat de munt momenteel 3,7% onder een kritische prijsgrens verhandeld wordt. Hij adviseert handelaren voorzichtig te zijn en stelt dat de koers van WIF boven de $3,5 moet blijven om ernstige problemen te voorkomen. “De koers van WIF moet boven de $3,5 blijven of dit kan weleens catastrofaal worden. Handelaren, wees voorzichtig”, schreef CryptoJack op Twitter.

Daarentegen biedt de pseudonieme handelaar “Ponzi Trader” een optimistischer perspectief. Hij heeft een omkeerpatroon opgemerkt op de 4-uur grafiek, wat suggereert dat de prijs mogelijk klaar is voor een snel herstel. “Ik zet in op een opleving van WIF hier”, voegt hij toe aan de discussie.

dogwifhat koers 24 uur
Dogwifhat koers in de afgelopen 24 uur. Bron: Coinmarketcap.

Grote klappen voor memecoins

Het is niet alleen WIF dat momenteel een daling ervaart; over het algemeen lijken memecoins het zwaar te hebben. Zo daalde BONK met 7,47%, Book of Meme (BOME) met 7,04%, en zelfs Shiba Inu, die onlangs een top 10 positie op CoinMarketCap bereikte, zag een daling van 6,83%. Deze terugval heeft ervoor gezorgd dat Shiba Inu zijn positie moest afstaan aan Cardano (ADA) en Toncoin (TON).

Om Toncoin van de tiende plaats te stoten en terug in de top 10 te komen, zou Shiba Inu ongeveer $300 miljoen in marktkapitalisatie moeten stijgen, iets wat moeilijk lijkt gezien de recente dalingen.

Koop je dogwifhat voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme